Добродојдовте во Enjoy Team Building
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building
(Пон- Петок)
info@teambuilding.mk
Скопје, Македонија
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building

За Нас

За нас

Да го подобриме вашиот тим!

“Тимска работа е способност да работиме заедно кон заедничка визија. Способност да се насочат индивидуалните достигнувања кон организациските цели. Тоа е горивото што им овозможува на обичните луѓе да постигнат над вообичаени резултати.”
– Ендрју Карнеги

Нашиот пристап кон тим билдинг се темели на нашата 4Е формула која плод на нашето долгогодишно искуство и се фокусира на:

Едукација, тренинг и развој (Education)
Тимски активности (Engagement)
Компаниски патувања (Experience)
Компаниски настани (Entertainment)
За било какви прашања побарајте не: +389 71 218 587

Димитар Ѓорѓиевски

(Основач)

10 годишно искуство

Нашите услуги

Што правиме

Организираме настани со посебно внимание на организациските детали, време и буџет. Имајќи ги на ум
Вашите специфични потреби, заедно со нашите партнери дизајнираме интересни настани кои имаат директно влијание врз културата на вашата компанија.

Тренинг и развој

Тука сме да ви помогнеме да го создадете вашиот совршен тим. Нашите креативни и колаборативни програми придонесуваат кој зајакнување на капацитетите на вработените, нивна поголема мотивираност и лојалност.

Тимски активности

Еден од најголемите предизцици за менаџментот е континуирано да ги поттикнува, мотивира или инспирира своите вработени. Нудиме настани за тимбилдинг кои се докажани и несомнено даваат позитивни резултати.

Компаниски патувања

Нашите програми кои ги дизајнираме согласно вашите потреби ќе го наградат вашиот тим со посебно искуство, ослободено од стрес и релаксирачка атмосфера, во која ќе искусат нови авантури и возбудливи активности.

Компаниски настани

Нашите програми не се само забавни, туку директно влијаат на однесувањето, инспирираат напредок и позитивно влијаат на корпоративната култура на нашите клиенти.

Конференции и семинари

Нашиот искусен, креативен тим ќе ви помогне да јанајдете соодветната локација и сите поврзани услуги за вашиот настан. Јавете ни се за повеќе информации или дополнителни совети.

Онлајн настани

Организираме онлајн конференции и бизнис состаноци, обуки за развој на вработените, програми за добросостојба,

Ви се допаѓа она што го работиме

ПОБАРАЈТЕ НЕ!

Запознајте се подетално со нашите услуги и побарајте не заеднички да го креираме она што ви е потребно

Нашата визија Нашата мисија Нашите вредности
Подобрување на корпоративната средина и култура преку програми за развој на тимот, експериментално учење, игри и забава.
Да ги инспирираме и им овозможиме на компаниите да создадат позитивна и  продуктивна работна средина преку поголема вклученост на тимот.
Нашите вредности се длабоко интегрирани во културата и активностите на компанијата. 
Авантура и Креативност; Раст и Учење; Партнерство и Интегритет; Страст и Посветеност; Автентичност и Самоувереност
Нашиот тим

Секогаш стремиме кон постигнување на вашата цел

Долгогодишно искуство во организирање настани и обуки за вработените и менаџметот.
Dimitar

Димитар Ѓорѓиевски

Основач
Дипломиран психолог со долгогодишно искуство како тренер но и психолог.
Ljupka

Љупка Ристовска

Тренер
Vlado

Владимир Караев

Тренер
Aleksandar

Александар

Водич и аниматор
Нашиот тим

Професионални, креативни, исполнителни. Излегуваме во пресрет на вашите барања

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks