Добродојдовте во Enjoy Team Building
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building
(Пон- Петок)
info@teambuilding.mk
Скопје, Македонија
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building

Компаниски настани

Компаниски настани

“Никој не може сам да отсвирка симфонија. Потребен е цел оркестар да ја отсвири” – Хафорд Лукок

Следејќи ги актуелните трендови и истражување во полето на интелигентниот дизајн на настани, сметаме дека мотивациската динамика е клучот за да се осигураме дека нашите програми не се само забавни, туку и дека тие влијаат на однесувањето, инспирираат напредок и позитивно влијаат на корпоративната култура на нашите клиенти. Вие не сакате само вашиот настан да биде успешен. Вие сакате извонреден резултат што ќе ги остави конкуренти во сенка и ќе ги задржи вашите вработени да сакаат да останат што повеќе. Тогаш, што сметате дека ви е потребно за да успеете во планирањето на еден ваков корпоративен настан?

Организирањето на забавен и фенси вечерен настан е брилијантен начин да прославите со вашите колеги и да ги зајакнете односите преку поттикнување позитивни чувства меѓу членовите на вашиот тим и вашите партнери. Тематските забави се забавно и пријатно искуство за целата група и една
одлична активност за поттикнување на срамежливите членови на тимот да излезат надвор од нивните комфорни зони.

Ви нудиме широк спектар на активност и настани:

Имаме Талент
Караоке во живо
Ретро забава
Холивуд
Лансирање продукти
Промоции
Прослави
Компаниски фамилијарен ден
Спортски настани

Контакт

  • ул. Васил Главинов 7 б, кат 6, Скопје, Македонија
  • +389 2 551 7756
  • info@teambuilding.mk

За нас

Погледнете го нашето богато портфолио со многу успешно спроведени проекти и настани во соработка со преку 60 компании од земјава. 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks