Добродојдовте во Enjoy Team Building
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building
(Пон- Петок)
info@teambuilding.mk
Скопје, Македонија
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building

Референци

Задоволството на нашите клиенти е нашата најголема награда

Задоволство е кога ќе слушнеме како нашата работа позитивно влијаела на нашите клиенти кои не кријат да го споделат ова искуство. 

pwc logo
Their constant efforts are not just laudable but also remarkable and their team's efficiency and partnership are deeply appreciated

Dragan Davitkov

Country Managing Director
EY logo
All inclusive program delivered with a high level of professionalism - a clear illustration of a serious professional experience on the market.

Jana Cvetkovska-Trajanova

Senior Director
world bank
Тимот на Enjoy Macedonia максимално професионално и квалитетно ги реализира сите услуги побарани од наша страна, а со своите идеи и креација активно допринесе кон успешно остварување на поставената цел.

Драган Иванов

Администратор
mikrofinansii org
Сите учесници искажаа висок степен на задоволство за професионалноста, креативноста и сериозноста на тимот на ЕМ како и подготвеноста да се излезе во пресрет на сите наши барања за време на настанот, кои беа реализирани веднаш и со врвен квалитет.

Горан Лазаревски

Извршен директор
melon logo
Го потврдуваме нашето задовоство од соработката со компанијата Енџој Мацедониа која со својот професионален пристап и однос успеа да насмее и зближи нашите колеги.

Петар Баковски

Управител
eurolink logo
Го потврдуваме нашето задоволство од соработката со компанијата Енџој Мацедониа заради нивната сериозност во сите фази на процесот и професионалнизмот, подготвеноста и позитивниот дух на фасилитаторите.

Ивана Поповска Блажевска

Директор на човечки ресурси
aptiv logo
Благодарение на нивниот професионален пристап кон работата, креативните предлози соодветно нашите барања и нивно навремено реализирање тимот на Енџој Мацедониа со својот пристап и партнерски однос со нашата компанија овозможи заеднички да ја постигнеме целта, а таа е Задоволство и зголемена мотивација на нашите вработени.

Боријан Борозанов

Генерален директор
alkaloid logo
Тимот Енџој Мацедониа е лесен за соработка, одговорен во исполнувањето на поставените цели, размислува креативно и одговара на секој предлог или барање што ќе го исправиме пред нив. Бевме особено задоволни од начинот на кој успеваат да ги искомуницираат нашите водечки вредности и визијата на компанијата со вработените од различно ниво.

Никола Ефтимов

Раководител на човечки ресурси
VIP logo
Their collaborative and innovative spirit always leads to great team events and entertainment programs. I recommend Enjoy Macedonia for any role through which they can contribute with their remarkable creativity and dedication. If you hire Enjoy Macedonia I'm confident they will support your vision improving the general perception of your company brand.

Elena Dimovska

Head of Corporate Communications
allocate
They have done outstanding job in meeting our for organizing multiple team building activities. Their team is consistent of highly skilled professionals with expertise in travel and company event management. I would highly recommend Enjoy Macedonia to any organization.

Olivera Maksimovska

Office manager

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks