Добродојдовте во Enjoy Team Building
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building
(Пон- Петок)
info@teambuilding.mk
Скопје, Македонија
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building

Тренинг и развој

Тренинг и развој

“Никој не е совршен но тимот може да биде” – Мередит Белбин

Ние се грижиме за вашиот развој; ние сме сериозни во врска со вашиот тимски потенцијал.

Ви даваме алатки, знаење и поддршка за да преземете акција и да ја трансформирате вашата организација.

Ние ќе бидеме ваша поддршка и водич додека го применувате она што сте го научиле во пракса!

Нашите стратегии за содржина и настава постојано се развиваат со цел да ги поддржиме потребите на современите клиенти. Постојано инвестираме во нови сознанија во врска со учењето на возрасни те за да се осигураме дека нашите методи се ефективни и привлечни за учесниците; дека ги задоволуваат потребите на современиот работен профил и се ефективни во менувањето на однесувањата.

Нашите програми за обука се организираат и спроведуваат како серија работилници кои се приспособени на стилот на учење на возрасните и се поврзани со главните приоритети и предизвици на компанијата. Тие се предводени од професионални олеснувачи со децениско искуство во развивање на потенцијалите на човечките ресурси и меките вештини на вработените. Со користење на интерактивни вежби, студии на случај и визуелни елементи, учесниците се активно мотивирани да го ангажираат својот ум и тело, да размислуваат надвор од рамката и да развијат соодветно разбирање за темата.

Нашата програма за тимска обука е поделена на три развојни програми:

Тимски развој Личен развој Менаџмент

Постојат неколку модели кои ги користиме за да изградиме тимови со високи перформанси во кои членовите на тимот се постојано фокусирани на подобрување, флексибилно се справуваат со промените, си даваат повратни информации меѓусебно и ги решаваат сите несогласувања,
преку меѓусебна доверба и почит. Атмосферата во тимот со високи перформанси е отворена и ориентирана кон акција, членовите на тимот ги користат сите квалитети и се лично посветени на развојот на едни со други и севкупниот успех на компанијата.

4E Teams – нашиот златен стандард за градење тимови
Белбин тимови
LEAN тимови
SDI тимови 
Функционални тимови - метод на Патрик Ленциони

Нашите програми за обука за личен развој се фокусираат на основните компетенции кои се најпотребни за успех во денешното деловно опкружување. Подобрете ги вештините и способностите кои ни помагаат да растеме и лично и професионално, вештини кои ви помагаат да го негувате вашиот личен развој. Разбирањето и подобрувањето на овие способности може да ви помогне да го максимизирате вашиот потенцијал и личен раст.

Ефективна комуникација
Критично размислување
Лична мотивација
Управување со стресот
Управување со времето
Презентациски вештини
Преговарачки вештини
Лидерство

Обезбедете му на вашето раководство знаење како да се справи со постојаниот комплекс предизвици кои бараат адаптивно, дистрибутивно и инклузивно лидерство. Програмата ќе биде прилагодена на вредностите и лидерството на вашата компанија, фокусирајќи се на развивање на менталниот склоп на лидерот, помагање менаџерите во идентификувањето на нивниот индивидуален и автентичен стил. Само лидери кои го поддржуваат растот на индивидуалните таленти се способни да генерираат доверба и ги поттикнуваат своите тимови да спроведуваат стратегии кои ќе ја оживеат визијата на компанија, таквите лидери ги водат своите тимови кон успеси.

Лидерство и менаџмент
Тренирање и менторство
Влијание
Мотивирање на другите
Управување со промени

Контакт

  • Васил Главинов бр. 7 б, кат 6, Скопје, Македонија
  • +389 2 551 7756
  • info@teambuilding.mk

За нас

Погледнете го нашето богато портфолио со многу успешно спроведени проекти и настани во соработка со преку 60 компании од земјава. 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks