Добродојдовте во Enjoy Team Building
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building
(Пон- Петок)
info@teambuilding.mk
Скопје, Македонија
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building

Тимски активности

Тимски активности (Engagement)

“Можеш повеќе да научиш за човек низ час игра отколку низ година разговор” – Платон.

Ако сакате да го поттикнете, мотивирате или инспирирате вашиот тим, ние нудиме настани за тимбилдинг кои се докажани дека даваат  позитивни резултати за вашата компанија. Одвојуваме време да дознаеме за вашите вработени и оттука ви ги нудиме  најдобрите активности согласно вашите потреби. Дали како награда за постигнувањата или како решение за проблем, можеме да создадеме моќна програма која се однесува на вашите цели. Програмите за тим билдинг се најефективниот начин за зајакнување на тимот. Инвестирањето во  градење тим резултира на долгорочно ниво со продуктивни и задоволни вработени, со подобрена толеранција и стремеж кон реализирање на заедничката работа и вредности. Нашите активни тимски настани се одлична можност за зајакнување, мотивација и подобрување на динамиката на тимот.

Компетитивни Тимски Активности
Креативни и Колаборативни Тимски Активност
Иновативни Тимски Активности
Компетитивни Колаборативни Иновативни

Со нашиот пристап, вашите тимски активности ќе бидат ангажирани и интерактивни, додека вашите вработени ќе бидат мотивирани со позитивна конкурентна атмосфера за време на нивната посветена тимска работа. Запознајте ги нивните карактери, мотивирајте ги членовите на вашиот тим и натпреварувајте се за да го освоите златниот медал! Во оваа категорија тимски активности припаѓаат следниве: 

Тимска олимпијада

Зимска олимпијада

Винска олимпијада

Можеме да ве испратиме на авантура за да преживеете на пуст остров или да ги истражите последните граници на вселената, или можеби уште подобро да изградите свој тркачки автомобил од картон. Овој тип на групна работа претставува намерна координација за откривање на тоа како и кога учесниците дејствуваат за да постигнат ефикасност. Колаборативната тимска работа ја ангажира групата да ги комбинира стручноста и решавањето на проблемите заедно, додека исто така доделува индивидуални задачи и улоги за автономија. Ова се трите креативни и колаборативн програми за градење на вашиот тим: 

Големата слика

Тимска пирамида

Составување велосипеди

Можеме да ве испратиме на авантура за да преживеете на пуст остров или да ги истражите последните граници на простор, или можеби уште подобро да изградите свој тркачки автомобил од картон. Овој тип на групната работа е намерна координација за тоа како и кога учесниците дејствуваат за да постигнат ефикасност. Колаборативната тимска работа ја ангажира групата да ги комбинира експертизата и проблемот решаваат заедно, притоа доделувајќи поединечни задачи и улоги за автономија. Ги нудиме следните:

Брзи и бесни

Вселенска мисија

Робинзон Крусо

Контакт

  • ул. Васил Главинов бр. 7 б, кат 6. Скопје, Македонија
  • +389 2 551 7756
  • info@teambuilding.mk

За нас

Погледнете го нашето богато портфоило со многу успешно спроведени проекти и настани во соработка со преку 60 компании од земјава.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks