За Нас

Вашиот партнер во градење на совршен тим

Enjoy Team Building е DMC и M.I.C.E. агенција во С. Македонија специјализирана за организација на сеопфатни корпоративни решенија и настани кои ќе придонесат за развој на вашиот тим. 

Нашата Визија

Подобрување на корпоративната средина и култура преку програми за развој на тимот, експериментално учење, игри и забава.

Нашата Мисија

Да ги инспирираме и им овозможиме на компаниите да создадат позитивна и  продуктивна работна средина преку поголема вклученост на тимот.

1 +
Компании
17000 +
Учесници
1 +
Настани
Услуги

Нашата формула

Нашите програми за обука се организираат и спроведуваат како серија работилници кои се приспособени на стилот на учење на возрасните и се поврзани со главните приоритети и предизвици на компанијата.

Создаваме програми кои ќе наградат вашиот тим со едно ново, креативно и ослободено од стрес искуство, во опуштена атмосфера, но и со нови авантури и возбудливи активности. 

Ако сакате да го поттикнете, мотивирате или инспирирате вашиот тим, ние нудиме настани за тимбилдинг кои се докажани и врз основа на кои гарантираме позитивни резултати за вашата компанија.

Нашите програми не се само забавни, туку директно влијаат на однесувањето, инспирираат напредок и позитивно влијаат на корпоративната култура на нашите клиенти

Нашето портфолио
Едукација
Ангажираност
Искуство
Забава

НАШИОТ ТИМ

Димитар

Основач
15 годишно искуство, над 200 настани, над 40 компаниски настани, над 30 одржани тренинзи

Владимир

Тренер
20 годишно искуство, над 500 тренинзи за меки вештини и градење на тим

Љупка

Тренер
По професија психолог со долгогодишно исксутво во одржување на тренинзи (400+)

Александар

Водич
Професионален водич, аниматор, организатор над 100 настани и тури

КОНТАКТ

  • Васил Главинов 7 б, кат 6. Скопје, Македонија
  • +389 2 551 7756

Работно време:

Пон – Пет: 8.00 – 17.00 ч.
Саб – Нед: Неработни

Оставете порака

    Ќе ве исконтактираме набрзо.

    Subscribe to our newsletter

    Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
    No, thanks