Добродојдовте во Enjoy Team Building
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building
(Пон- Петок)
info@teambuilding.mk
Скопје, Македонија
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building

Искуство

  • Дома
  • Service Categories
  • Искуство

Компаниски патувања

Компаниски патувања “Да патуваш значи да еволуираш” – Пјер Бернардо Дајте му на вашиот тим најдоброто од Македонија. Нашите програми кои ги дизајнираме согласно вашите потреби и  нарачка, ќе го наградат вашиот тим со посебно искуство, ослободено од стрес и во релаксирачка атмосфера, во која ќе искусат нови авантури и…
Read More

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks