Добродојдовте во Enjoy Team Building
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building
(Пон- Петок)
info@teambuilding.mk
Скопје, Македонија
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building

Едукација

  • Дома
  • Service Categories
  • Едукација

Тренинг и развој

Тренинг и развој “Никој не е совршен но тимот може да биде” – Мередит Белбин Ние се грижиме за вашиот развој; ние сме сериозни во врска со вашиот тимски потенцијал. Ви даваме алатки, знаење и поддршка за да преземете акција и да ја трансформирате вашата организација. Ние ќе бидеме ваша…
Read More

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks