Добродојдовте во Enjoy Team Building
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building
(Пон- Петок)
info@teambuilding.mk
Скопје, Македонија
Enjoy Team BuildingEnjoy Team BuildingEnjoy Team Building

Ангажираност

  • Дома
  • Service Categories
  • Ангажираност

Тимски активности

Тимски активности (Engagement) “Можеш повеќе да научиш за човек низ час игра отколку низ година разговор” – Платон. Ако сакате да го поттикнете, мотивирате или инспирирате вашиот тим, ние нудиме настани за тимбилдинг кои се докажани дека даваат  позитивни резултати за вашата компанија. Одвојуваме време да дознаеме за вашите вработени…
Read More

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks